svíčková s párky bez smetany - recept se skvěle hodí na přípravu zvěřiny
Potřebné ingredience
1 kg zadního hovězího, kořenová zelenina jako na svíčkovou, koření jako na svíčkovou, párky - dle chuti, jemné, vídeňské, klausovky... olej, kostka masoxu, cibule, omáčka delikates z Lidlu - nemusí být, zelenina udělá dost pikantní chuť, může být i trocha červeného vína na podlévání, ale taky není nutné, někdo to tak nemá rád.
Postup přípravy
Dobrou chuť.
takto si nachystáme maso s párky - nezapomeneme osolit a opepřit před opékáním
zprudka opečeme na pánvi v oleji
opečeme zeleninu
na opečenou zeleninu vložíme orestované maso, přidáme koření, podlijeme a šup do trouby
takhle krásně to vypadá, když se nám masíčko peče.
po vytažení z trouby vyjmeme maso a zeleninu propasírujeme
doděláme omáčku, zahustíme a provaříme
a takhle krásně vypadají plátky masa.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé